3 Mayıs 2015 Pazar

Ahmet Delibalta

Ahmet Delibalta

Doğum: 1936

Ölüm:  1962

Yer: Türkiye

Ahmet Delibalta Türkiye’de gazinoların en meşhur olduğu dönemde Adana’da bir gazino sahibiydi. Çevrede oldukça tanınan ve güçlü olan Ahmet Delibalta’nın  Havuz adlı bir gazinosu vardı. 1962 yılının başlarında gazinonun astsolisti yakında işi bırakacağını bildirmişti. Bu sebeple Delibalta hızla yeni bir şarkıcı bulmaya çalıştı. Ahmet Delibalta evliydi ve 3 tane çocuğu vardı. Bunun yanında o sıralarda metresi de 7 aylık hamileydi.

Delibalta aradığını İstanbulda buldu. Özel uçağı ile apar topar İstanbul’a gitti ve 1 Hafta sonra şarkıcı ile birlikte Adana’ya geri dönmek için uçağa bindi lakin gazinosuna bir daha hiç gidemedi. Çünkü uçak toros dağlarının zirvesine düştü. 5 yolcu ve 10 mürettebatın tamamı yaşamını yitirdi.

Takvimler 1962 yılının Mart ayını gösterdiğinde, Adana Ahmet Delibalta’nın ölümüyle yankılanırken Yusuf-Fadime Kılıç çiftinin Erkan isimli oğlu dünyaya geldi. 4 yaşına gelene kadar uçak seslerinden aşırı şekilde korkması dışında anormal bir özellik yoktu Erkan’da. Bir gün annesini karşısına aldı. 30lu yaşlarında bir adam edasıyla adının Ahmet Delibalta olduğunu 2 tane eşi ve 4 tane çocuğu olduğunu, bir gazinosu olduğunu ve 4 sene önce İstanbul’dan Adana’ya gelirken uçağının düştüğünü, kendisinin kazadan sonra yaşadığını ancak dağda donarak öldüğünü söyledi. Bu son bilgi çok mühimdi zira Delibalta’nın cesedi uçağın biraz uzağında bulunmuştu. Yani Ahmet Delibalta kazadan sonra uçaktan çıkmış biraz yürümüş ve donarak ölmüştü. Bu bilgi o zaman açıklanmamıştı ve sadece soruşturmayı yapan görevliler tarafından biliniyordu. Yani halktan birinin bunu bilmesi olanaksızdı. Bir de bu kişinin 4 yaşında olduğunu düşünürsek...

Ailesi şaşkınlığı atlattıktan sonra uzun bir süre bu konuyu araştırdı. Erkan ise biraz daha büyüdüğünde ailesini arkasından takip ettirerek hiç yol tarifi almadan önce gazinoya sonra evine ve metresinin evine gitti. Eve girdiğinde çocuklarına ve eşine sarıldı. Ailesi ev sahibine konuyu anlatıktan sonra, Ahmet Delibalta’nın eşi ona sorular sordu ve Erkan tamamını bildi. Hatta 20den fazla kişinin olduğu bir fotoğraftaki herkesi en ince ayrıntılarına kadar tanıttı. Gazinoda ise kendi odasını doğrudan buldu ve gazino açıldığından beri, son 4 yıl hariç, çalışan tüm şarkıcıların isimlerini ezbere söyledi.

Reenkarnosyana inanıp inanmamak size kalmıştır ancak Türkiye’de meydana gelmiş en ilginç olaylardan biridir Ahmet Delibalta’nın hikayesi.

Erkan Kılıç... Eğer hayattaysa 53 yaşında olan bu adam ve ailesinden çok uzun zamandır haber alınamıyor. Kim bilir belki de internette kendi hikayesini okur ve artık ortaya çıkmanın zamanı geldiğini anlar.


Saygılarımla

25 yorum:

  1. Erkan kılıç amcamızdır.su an hayattadır.yazilanlarin hepsi gerçektir.

    YanıtlaSil
  2. İletişime geçebilir miyiz?

    YanıtlaSil
  3. Kerem gök sayesinde yeni birşey öğrendik. Umarım detayli bir açıklama gelir

    YanıtlaSil
  4. Saçmalık, tamamen uydurma

    YanıtlaSil
  5. Adananın neresinde bu erkan kılıç? Adres alabilir miyiz?

    YanıtlaSil
  6. Erkan kılıncı ,nın ve Ahmed delibalta nın yaşanmış gerçeklerini öğrenmek isteyen her kim ise bu ,Erkan kılınccı nın Almanya’da olduğunu ve hayatta olduğunu önceki hayatı Ahmed Delibalta olduğunu ancak kendisi ile irtibata geçebilirseniz elbette o size kanıtlıyabilir bu yüzden size ulaşabileceğiniz telefon numarasını ancak verebilirim
    49 176 578 73 358 ben Amerika’da yaşayan kardeşi olurum.

    YanıtlaSil
  7. Diğer yorumcularında yani saçma diyen ,uydurma diyenlere de diyeceğim şudur
    Allah´ inancı az olanlar ve ataistler yaradan yüce Allah’ın nelere Kadir olduğuna akıl erdiremediklerinden burada boş boş yorumlar yaparak kendilerinin bir ölümlü insan olduklarını unutuyor ve hatta insan karın yer yüzüne nasıl geldiklerini bilmiyor olduklarının göstergesi olduğunu hatırlatır ve Ala külli şeyin Kadir sözünü hatırlatırım tabini Atais ve inançsız biri ise boşuna yorum yapmamasında tavsiye ederim saygılar

    YanıtlaSil
  8. Mertdelibalta@gmail.com bana ulaşabilir misiniz

    YanıtlaSil
  9. Arkadaşlar Olay Gerçek Erkan Kilic Bey ile görüştüm. Kendisi Yurtdışında Yaşıyor. Konu Hakkında Kendisi ile görüşme sansınız var . Gayet Eğitimli Nazik Bir insan . Cep Telefonu +4915147346757 Whatappdan da ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  10. Arkadaşlar görüşebilen varmı bende olmadı yabancı numara olduğu için

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. mr.edebiyat@hotmail.com mail adresine
    Ailesinden olanlar mail atabilir mi?

    YanıtlaSil
  13. Olay gerçek ise Erkan kılınç adanadaki ailesi ile tekrar biraraya geldimi . Uydurma gaydırma işler arkadas ne dir

    YanıtlaSil
  14. Kerem gök senden bu gelişmelerle yeni bir video bekliyoruz

    YanıtlaSil
  15. Ah Kerem beni yine nerelere sürükledin.

    YanıtlaSil