2 Mayıs 2015 Cumartesi

Jonathan Rekliti

Jonathan Rekliti
Doğum: 1949
Ölüm: 1971
Yer: ABD

Amerikalı bir anneye ve Yunan bir babaya sahip olan Jonathan 17 yaşına kadar normal bir hayat sürdü. Babası bir postacıydı ve sık sık onunla birlikte çalışıyor ona yardım ediyordu.Mektupları açıp okumaya çalıştığı için ise babası ona hep kızıyordu. Annesinden ziyade babasına düşkün olan Jonathan 1967 yılının bir sonbahar akşamında onu şaşırtacak bir sürprizle eve geldi ve babasına bir kıza aşık olduğunu söyledi. Bu kızın ismi Anna’ydı ve kendisinden 3 yaş daha büyüktü. Henüz günün sabahında tanışmışlardı ancak Jonathan Anna’ya aşık olduğundan emindi. Zaman geçtikçe Jonathan’ın duyguları karşılık buldu ve ilişkiye başladılar. Babası oğlunun ilişki yaşamasından başta memnun olsa da bazı konularda da endişeleniyordu. Endişelenmekte de haklı çıkmıştı çünkü Jonathan okul vakitlerini Anna’yla geçiriyor, çok fazla para harcıyor ve bazı geceler eve gelmiyordu. Bütün bunlar ev içindeki huzuru kaçırıyordu ta ki asıl gerçek ortaya çıkana kadar. Anna diye biri yoktu. Aslında hiç olmamıştı. Jonathan Rekliti şizofreniye yakalanmıştı.

Hikayenin buraya kadarı bazılarınıza ilgi çekici gelmemiş olabilir. Zira hayali kişiler görme ve onlarla birlikte olma şizofreni vakalarında sık görülen bir durumdur lakin bu hikayeyi diğerlerinden ayıran bölüm aslında yeni başlıyor.

Ailesi Jonathan’ı hastaneye teslim etti ve tam bir sene boyunca tedavi gördü. Hastaneden çıktığında ise tamamen iyileşmiş durumdaydı ve eski hayatına devam etmeye başladı. Zaman geçtikçe ise enterasan bir durum ortaya çıktı ve Jonathan hayali sevgilisi Anna’yı özlemeye başladı. Bu özlem yaklaşık 3 yıl sürdü. Takvimler 3 Mart 1971’i gösterirken Jonathan kendisini sevgilisinden ayıranlardan intikam almaya karar verdi. Bir av tüfeğiyle önce anne ve babasını daha sonra da hastaneye gidip bir doktoru ve iki hemşireyi öldürdü. Hastaneden kaç maya  çalışırken ise vuruldu ve oracıkta can verdi.


Jonathan Rekliti, 17 yaşında şizofreniye 19 yaşında ise depresyona yakalanan bu çocuk 21 yaşında, 5 kişiyi öldürdükten sonra hayata gözlerini yumdu.

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. best tips free fixed match sure betting tips 카지노사이트 카지노사이트 クイーンカジノ クイーンカジノ 922Different Ways to Bet on Football - Lacbet

    YanıtlaSil